fredag 13 mars 2009

Hur ska jag göra?

Idag var vi och tittade på två lägenheter, jag hade alldeles för stora förhoppningar på båda två.
När vi hade tittat på båda var som luften gick ur mig, var såå besviken.
Nr 1 var mysig på sitt sätt, tyvärr med skjutdörrar, känns inte optimalt med en snart tonåring i familjen som tittar mycket på film, spelar spel och musik, och allt gärna på en gång och högsta volym. Det stora + var att det gick att elda i kakelugnen.
Nr 2 hade pärlspont i hela hallen, vilket var en stoooor hall, sovrummen var helt okej, vardagsrummet, joo...det dög, och sen var det ett matrum, ville ju ha det som hobby rum alt gästrum, men det är bara att glömma. Köket var ganska så okej, men ingen riktig matplats och ingen diskmaskin. Däremot i tre av rummen var det kakelugnar, går inte att elda i dem, men går ju ha ljus i dem för mysighetskänslan. Två toaletter, STORT +.
Massor av skrymslen och vrår, och två skafferier...15 km2 terass. Tyvärr var lägenheten i sån oordning, smutsig och äcklig!

Usch, nu vet jag inte hur vi ska göra!

2 kommentarer:

lillaEgo sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

*gör om och gör rätt*

Svårt val då det är svårt att beskriva känslor. Måste ni välja någon av dem då? Går det inte att sätta i en dörr till sonens rum? Hur är det med läget? Läget och grannarna är ju svårare att ändra på en innandömet liksom. Och Du...vi har en utdömd öppen spis. Det är INTE lika najs att elda stearinljus - inte ens i närheten.
:)

Bra hjälp Du fick av oss, va?